Gammel og god vin

Vinlagring som skaper kvalitet

Wineandbarrels er en norsk forhandler innen oppbevaring og tilbehør av vin. Deres nettsider inneholder det desidert beste utvalget av disse produktene, og deres modeller er av en ypperlig kvalitet. Sett under lupen er Wineandbarrels kanskje den stiligste nettbutikken på markedet akkurat nå. Med et høyt fokus på kvalitet og design er Wineandbarrels klar for å infiltrere det norske markedet med sine produkter. Her finner du alt du kan tenke deg som assosieres med vin. Først og fremst er deres møbler til oppbevaring av vin deres spesialitet. Her finner vi i første rekke vinskap. Disse deles inn i normale vinskap og vinkjøleskap, som naturligvis har kjøleelementer i tillegg til møbelet. Du kan få disse skapene i alle mulige modeller, alt fra IKEA-lignende skap til den største luksus din vin kan få. Videre tilbyr Wineandbarrels en rekke vinstativ som kan holde din vin i ro, for eksempel nede i din kjeller. Det er nemlig viktig at vinen ikke beveges stadig, og da er det viktig med stødige møbler. Nettbutikken markedsfører også vintønner og møbler som er produsert av vintønner. Du kan få både bord og stoler i den kjente stilen til treverket vintønner stammer fra. Dersom du er ute etter glass og tilbehør, finner du også dette hos Wineandbarrels. Korketrekkere, karafler og annet tilbehør kompletterer det fantastiske utvalget butikken har. Du kan rett og slett finne alt du kan tenke deg til vin her, og det er bare å kose seg med et utvalg som nærmest aldri ender hos https://www.wineandbarrels.no/nettbutikk/5-vinstativ-vinhylle-vinreol/

Hvorfor vinstativ

Selv om det er velkjent at vin er en av de få varene som blir bedre med årene er det fint få individer som bryr seg i det minste. Det handler sjelden om vilje til innsats, men heller kunnskap rundt oppbevaring av vin. Vi har vel alle hørt om vinkjellere og deres historiske betydning for oppbevaring av vin. Bak disse suksesshistoriene skjuler derimot ordet kjeller mye av hemmeligheten. Dette miljøet er mørkt, temperert og fuktig. Det er også sjeldent mye som rører på seg her nede, og man kan trygt la vinen stå uforstyrret. Alle disse faktorene er essensielle for at vinen skal kunne utvikle seg slik en ønsker. Om sollys når inn til vinen blir den faktisk dårlig over tid. Derfor er et mørkt miljø ypperlig for oppbevaringen. Samtidig må denne mørke atmosfæren ikke være for kald eller for varm. Dette vil også ødelegge prosessen, og her sikter man heller på en romtemperatur rundt 15 grader. Luftfuktigheten i rommet skal heller ikke ligge signifikant over eller under 70%. Sist men ikke minst bør vinen få ligge i ro. Bevegelse stopper lagringsprosessen som gjør vinen så god over mange års venting. Derfor er oppbevaringsmetoder som vinstativ en ypperlig metode for å forhindre dette problemet. Et stødig vinstativ tar seg av ethvert problem knyttet til bevegelse. Se for deg overgangen fra en hylle i et kjøleskap du åpner flere ganger daglig til et vinstativ med full stabilitet du aldri trenger å røre.

Prisene som støtter ditt valg

Hos Wineandbarrels kan du velge å vrake i 12 forskjellige merker med en rekke individuelle modeller. Vinstativene finnes i forskjellige modeller, farger, størrelser, energiforbruk og så videre. Det finnes også noe for både tykke og tynne lommebøker i dette sortimentet, slik at du verken trenger å bekymre deg for å svi av lapper du ikke har, eller for å fremstå som en billig vinekspert. Anskaffer du et vinstativ fra Wineandbarrels er du garantert status som vinkonge i nabolaget, blant familie eller i vennegjengen. Det er noe tradisjonelt over det å bevare vinen i stativ, men samtidig bringer møblet også et moderne preg til din innredning. Modellene spenner helt fra simple og billige VinIkea, til det rålekre og litt dyrere Winerex. Uansett om valget ditt vipper grunnet pris, design eller andre faktorer, kan Wineandbarrels hjelpe deg med sitt spesiallagde innredningsverktøy. Da får du se ditt nye vinstativ i aksjon, og kanskje frister det å endelig fremstå som en vinguru. Ikke la fristelsen av å kaste vinen inn med dagligvarene eller sette den på toppen av skapet hindre deg fra å anskaffe et vinstativ. Med et vinstativ gir du vinen den behandlingen den fortjener og trenger, slik at du eventuelt kan nyte vinen slik den var tiltenkt.