Når uhellet er ute

Det kan være mange grunner til at man må fikse på tennene, enten man har en dårlig tannstruktur, med skjeve og svake tenner og tannkjøtt. Dette kan være noe man har arvet gjennom genene og ikke kan gjøre stort med. Eller det kan hende man har vært ute for en ulykke, i en bilkollisjon, eller lignende og trenger å få tannimplantat. Det kan være svært kostbart å få gjort slike inngrep i Norge, selv om man har ordninger for dem som er utsatt for uhell eller har visse diagnoser. Likevel vil egenandelene for slike inngrep bli mange tusen kroner, og prisene på tannimplantater er enda høyere. I tillegg er ikke de norske tannlegene i verdenstoppen når det gjelder utstyr, fasiliteter, selv om de er flinke yrkesutøvere.

 

Det finnes mange muligheter for dem som tenker litt ut av boksen. For enkelte steder kan man få både i pose og sekk. Man blir godt tatt i mot på flyplassen og losjert til et hotell eller egen leilighet for oppholdet. Videre får man en egen profil hvor man blir undersøkt, tatt røntgen og CT skanning for å avdekke ulike problemer. Så vil man med det ypperste utstyret få laget tannimplantater som videre blir ferdigstilt ved et av laboratoriene i samme bygning.

 

Pris på tannimplantat kommer an på ulike faktorer

 

I Norge følger prisene på tannlegekonsultasjoner konsumprisindeksen og lønnsnivået ellers, slik som det gjør andre steder. Men det er også andre faktorer som spiller inn på prisen. Det er store forskjeller i kvaliteten på materialene og implantatene som brukes, og hvor mye ressurser som er lagt inn i forskning og utvikling av tannimplantatene. Omdømmet til tannklinikken er også en viktig faktor, for jo bedre omdømme den har, jo større volum omsetter tannklinikken, noe som igjen fører til kvantumsrabatter. Og for å sette inn tannimplantater på Ungarns beste tannklinikk, betaler man kun 1/3 av prisen man må i Norge. Og på Ungarns beste tannklinikk tilbys 3 høy-kvalitets implantater av titan eller zirkon, til en fantastisk pris.

Med slike priser kan man bli kjent med en vakker by som Budapest er. Med middelalderspreg, blandet med moderne arkitektur og et avslappet bybilde. Her blir man alltid tatt vel imot av trivelige mennesker.

De siste forhåndsreglene før turen

Så lenge man sjekker ut alle forhåndsregler, kan man trygt bestille tannklinikk-time i Budapest. Sjekken går ut på pasientens generelle form, samt tennenes og munnhulens tilstand. Er alt greit, er det bare å pakke bagen for et flott opphold i Budapest. En periode med tannproblemer og smerter kan nå endelig være over. Man får et estetisk flott smil, med implantater som nå vil bli som naturlige tenner, når alt har grodd på plass. Enten det er en tann eller mange tenner som skal byttes ut, vil tannlegene her skape de beste resultater ut fra de gitte forutsetningene. En person som har vært utsatt for en ulykke eller uhell, kan endelig smile igjen. Og det er noe som kan være forskjellen på en et trist og et lykkelig liv for akkurat denne personen.

Tannklinikk Helvetic Clinics Ungarn
12 Revay ut, 1065 Budapest Ungarn
tel : +36 1 808 8166